DOBRO DOŠLI!!!

web stranica 1.A razreda za šk. g. 2020./2021.

Dragi moji prvaši i vaši roditelji!

Ova web stranica nastala je prošle, 2019./2020. šk. g. u vrijeme online nastave. Služila je isključivo za izvođenje nastave na daljinu za tadašnji 4. razred.

U ovoj 2020./2021. godini stranicu ćemo osim za učenje koristiti i kako bi s vašim roditeljima podijelili neke naše zanimljive trenutke igre i učenja iz učionice.  Kutak za roditelje je mjesto gdje roditelji vrlo lako mogu  doći do svih bitnih informacija vezanih uz naš razred i provođenje nastave u ovoj godini.

Učenici će aktivno sudjelovati u vođenju i održavanju same stranice te tako razvijati svoja digitalna znanja i vještine koje su  danas od iznimne važnosti. Digitalne vještine i medijska pismenost također su ključna znanja koje će nam trebaju za uspješno provođenje ovogodišnjih međunarodnih projekata i komunikaciju s našim partnerima. Ove godine čeka nas puno novih izazova: međusobno upoznavanje, novi način rada i dnevnog provođenja vremena, nove drugačije obaveze, učenje slova i brojki, puno priča koje moramo pročitati, brojevi s kojima moramo računati. Proširit ćemo svoja znanja o prirodi, zavičaju, očuvanju okoliša, biljkama i životinja. Naučit ćemo neke nove igre, pjevati neke nove pjesme, slikati neke nove slike ... Jedan dio, podijelit ćemo i s vama!

© 2023 by Little Rainbow. Proudly created with Wix.com

  • White Instagram Icon
  • White Yelp Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now